OM OSS

Hei og velkommen til oss 

I 2009 Startet Joanna Sobon på Perfymmelle Plei meg sola som sko bli til et vennskap med eier og der mange dører sko åpnet seg for henne . Hun har jobbet i flere kommuner /arbeidsplasser /sykehjem/men et hjerte for sola og en fot plassert bestemte hun seg og aldri legge ned sin plass.

Navnet til klinikken fikk vi før parfymeriet la ned for flere år siden. Vi er en av de mange flotte klinikkene i Sola sentrum. Vi startet i Solakrossen 13 og flyttet oss til Solakrossen 2. I nov 2020 overtok vi Clinikk effekt sine lokaler .  Her ekspanderte vi med rom og folk. I november 2020 bestemte sjefen og endre til litt nye navn til Fix Hud og Fot. 

Ofte høre du igjen hud og fotklinikk med by del , eller et fancy navn.. Men fix har vært litt poppis , det skal være tilgjengelig, rask og bra. Selv om vi ligger på mest hemmelig sted . VED SIDEN AV BANKBYGGET :) Vi lar plei meg via nettsiden stå igjen som en takk til Anne G Nylund for alt hun har lært oss av bunn i grunn og ha et hjelpende hjerte som er en rød trå som skal gå gjennom i klinikken vår.

Det krever rett person og sjel for drive noe eget. Ikke minst ha litt guttz/ bein i nesen.  Finn din plass, bli tatt vare på , få det du ønsker. Hver sin smak hver sin pris..

I klinikken vår finner du behandlinger fra topp til tå. Vårt fokus er individuell service Noen fokusere på servering , flotte lokaler men vi har noe eget :) Jeg takker alle dere som har vært med støttet opp klinikken i alle år. OG VELKKOMMEN TIL DERE NYE.


Produkter du finner i klinikken er

  • Gehwol

  • Nimue

  • Podopharm

  • Norel

  • Ph Optima

  • Spafind

  • Forever living sine produker og mer.

Vi tilbyr kurs innen vipper , hårbehandlingen av Cocochoco , ta kontakt med oss på mail eller telefon.

Ønsker du og jobbe hos oss ?
Vi søker etter en negledesigner/hudpleier/ fotterepaut/ eller driver du med noe som du kan tilby klinikken, ta gjerne kontakt på mail!